SEEWORLD TURKİYE

‘’PAMUKÇUOĞLU ve PAMUK YAPI’’ İnşaat firmalarımızın Konut Satış ve Pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ayrıca ülke genelinde inşaat projelerinin portföy yönetimi alanında, topraktan satış vadi sözleşmesiyle veya proje tamamlandıktan sonra 2.El Konut Satış ve Pazarlama faaliyetlerini kurumsal ve güvenilir bir şekilde yürütülmesini sağlamaktadır.

SEEWORLD Türkiye Satış ve Pazarlama faaliyetlerinin profesyonel, güvenilir, yenilikçi ve çözüm odaklı yaklaşımla yürütülmesini arzulayan yatırımcılarına Türkiye genelinde Franchise imkanı sağlamaktadır. 
Gayrimenkulün, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde her zaman en gözde yatırım aracı olma özelliğini koruduğu bilinmektedir. Özellikle, profesyonel Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Franchise kuruluşları, yatırımcılar için son derece karlı ve gelecek vaat eden bir işletme modeli niteliğindedir. 
SEEWORLD Türkiye gayrimenkul sektöründeki bilgi ve tecrübelerini, eğitim ve iletişim ağını sizlerle paylaşarak kendi işinizi kurmanızı ve böylece hayallerinize ulaşmanızı sağlayabilir. Bu bağlamda hızlı bir şekilde büyümeyi hedefleyen bir ekibin parçası olmak için siz girişimcileri bekliyoruz.

SEEWORLD TÜRKİYE SEEWORLD TURKİYE SEEWORLD TÜRKİYE,‘PAMUKÇUOĞLU, ve, PAMUK, YAPI, İnşaat, firmalarımızın, Konut, Satış, ve, Pazarlama, faaliyetlerini, sürdürmektedir,Ayrıca, ülke, genelinde, inşaat, projelerinin, portföy, yönetimi, alanında, topraktan, satış, vadi, sözleşmesiyle, veya, proje, tamamlandıktan, sonra, 2El, Konut, S SEEWORLD TÜRKİYE ‘’PAMUKÇUOĞLU ve PAMUK YAPI’’ İnşaat firmalarımızın Konut Satış ve Pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayrıca ülke genelinde inşaat projelerinin portföy yönetimi alanında topraktan satış vadi sözleşmesiyle veya proje tamamlandıktan sonra 2El Konut S